Wat kunnen wij voor je doen

We verzorgen het volledige communicatie traject voor je bedrijf zowel online als offline. Herkenbaarheid in alle uitingen van een bedrijf vinden we dan ook erg belangrijk. Communicatie met de juiste boodschap en voor de juiste doelgroep dat is waar Job reclame & internet voor staat.

Websites, webapplicaties en API koppelingen

Wij maken doelgerichte websites, webapplicaties en API koppelingen geschikt voor elk apparaat, voorzien van CMS en SEO vriendelijk. Wij maken op maat websites met passende oplossingen voor elk budget.

Uitstraling vinden wij erg belangrijk daarom zorgen we altijd voor een passende en goede vormgeving van de website of applicatie. Van een eenvoudige website tot een complexe webshop of webapplicatie. Al onze websites zijn 'Responsive'; dat wil zeggen dat elke website die wij opleveren geschikt is voor laptop, tablet en smartphone. Daarnaast zijn onze websites ook SEO geoptimaliseerd. Dit betekend dat de structuur klopt en zo bijdraagt aan de vindbaarheid in Google. Voor ons is gebruiksvriendelijkheid ook belangrijk zodat de bezoeker vindt wat hij zoekt.

Elke website kan voorzien worden van een CMS waarin je zelf eenvoudig de content van je website in kunt beheren.

Ook maken wij op maat webapplicaties voor bijvoorbeeld online boekingen of we koppelen andere systemen middels een API. Met een API koppeling laat je software systemen met je website communiceren.

Voor elk budget is er een passende oplossing te maken. Een website die we kunnen laten meegroeien met je bedrijf.

Meer weten?

Huisstijl

Het logo, kleurgebruik, lettertype, vormtaal, wij ontwikkelen een huisstijl die bij je bedrijf past en die toepasbaar is op al je communicatie. Kortom herkenning in je communicatie.

Een goede huisstijl is toe te passen op al je uitingen naar buiten. Naast het bekende briefpapier en visitekaartje is het belangrijk dat je huisstijl ook in je website, belettering, e-mailhandtekening en andere contact momenten met je klant terug komt. Zo creƫer je een betrouwbare en professionele uitstraling van je bedrijf.

Meer weten?

Communicatie en marketing

Bij reclame en communicatie denkt men al snel aan (dure) advertenties en print /drukwerk (flyer, folder, brochure) en gelukkig ook steeds vaker aan online adverteren. Maar veel belangrijker dan het middel is de keuze via welk kanaal je doelgroep het best bereikt wordt.

Wij kijken dan ook naar de juiste mediamix voor je bedrijf, welke(lokale) bladen leest de doelgroep, welke websites vinden ze interessant, wat zijn zoekwoorden die ze gebruiken. En ga zo maar door.

Meer weten?

Job reclame & internet

06 30 13 21 64
info@jobreclame.nl
Hilvarenbeek

Reclamebureau

 • Logo & huisstijl
 • Ontwerp & advies
  van alle communicatie uitingen

Internetbureau

 • Webdesign
 • Responsive webdesign
  (Desktop en Mobiel)
 • CMS   (gebruiksvriendelijk beheersysteem voor uw website)
 • Webapplicaties
  (Api koppelingen, op maat online systemen)
 • SEO   (vindbaarheid op Google)
 • Social media
  (Facebook, Instagram, Twitter, Google, LinkedIn)
 • SEO   (vindbaarheid op Google)
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek