Van Wjik mediation

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Van Wijk mediation ontwierp Job een zakelijke huisstijl waarbij het logo typografisch is opgelost. Een huisstijl die goed aansluit bij de klant en de cliƫnten van haar.

Job verzorgde voor Van Wijk mediation de visitekaartjes, digitaal briefpapier en de website. Een gebruiksvriendelijke website waarin we veel beeld hebben gebruikt om het menselijke aspect te versterken. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS, SSL beveiligd, responsive, SEO geoptimaliseerd en dus geschikt voor alle laptop, tablet en telefoon en voorbereid voor Google.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek