Van Abeelen APK

Website & Online marketing

We hebben voor van Abeelen APK een website ontwikkeld waarbij men snel de juiste dienst kan vinden maar ook overtuigd raakt van de kracht van een onafhankelijke APK. Belangrijk hierbij is de keuze in beeld en ondersteuning van de iconen.

Daarnaast hebben we samen een online marketing campagne opgezet waarbij meer bekendheid in Brabant is verworven. Ook de voordelen van een onafhankelijke keuring hebben we hierin onder de aandacht zijn gebracht. Dit door de inzet van een banner advertentiecampgne.

Verder heeft Job de e-mail templates van een nieuw design voorzien. Deze templates worden oa ingezet bij APK herinneringen en nieuwsbrieven.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek