NVH deurenservice

Logo, huisstijl en website

Logo en huisstijl ontwikkeling voor NVH deurenservice uit Oirschot.

Strakke en moderne huisstijl passend bij dit jonge technische bedrijf. Deze huisstijl is doorgevoerd in het visitekaartje met QR-code met het digitale vsitekaartje, verder is er een briefsjabloon en one-page website ontwikkeld. Een one-page website is ideaal voor een startende onderneming waarbij het budget beperkt is, maar waarmee je wel een professionele uitstraling hebt. Tevens is een one-page website een goede basis om in een later stadium door te ontwikkelen naar een completere website.

Bekijk de website

Digitaal briefpapier

Er is gekozen voor een digitaal briefpapier. Dat is eenvoudig in een boekhoudprogramma te verwerken en indien men toch een papieren brief wil versturen is dit briefsjabloon goed uit te printen. Op deze manier bespaar je op drukwerkkosten en onnodig papier gebruik.

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek